LOGO Loopkoets

Loopkoets

Grote Loopkoets

De grote Loopkoets wordt voortbewogen door minimaal 4 personen. Aan beide zijden lopen minimaal 2 personen. Ze houden de bloemenrekken vast en duwen de loopkoets vooruit. De voorste 2 personen kunnen de voorkant van de loopkoets zijdelings duwen. De voorwielen zullen dan insturen en de loopkoets gaat de kant op waar men hem naartoe wil bewegen.

Rechts voor is een duwrem aangebracht. Door de remhandel naar beneden te duwen, wordt geremd. Als de remhandel helemaal naar beneden door het dode punt heen wordt gedrukt, staat de loopkoets op de handrem.

Aan de achterkant is een kinderbeugel onder het bed aangebracht. De kleintjes kunnen zo mee helpen.

De bloemenrekken kunnen in verschillende standen vastgezet worden. Door de knoppen los te draaien, kan het bloemenrek iets naar voren geschoven worden. Zodra de koppeling los is, kan het bloemenrek worden gedraaid en weer in de koppeling worden geschoven en vastgezet.

Klik hier voor de ervaringen met Loopkoets.

Buggy

De buggy wordt gebruikt in combinatie met een voertuig met trekhaak. De buggy wordt aan de loopkoets gekoppeld als een hefboom. Deze zal de voorwielen optillen. Let op! Als de voorwielen de grond niet meer raken, wil de koppeling van de buggy naar boven. Deze moet met enige kracht naar beneden gedrukt blijven worden tot deugdelijk op de trekhaak is vastgezet.

Kleine loopkoets

De kleine Loopkoets heeft een brede stuurbeugel aan de voorkant. Begeleiders lopen voor de loopkoets en trekken aan de beugel of ze lopen naast de loopkoets en duwen tegen de stuurbeugel. De voorwielen zijn te besturen door de stuurbeugel naar links of rechts te bewegen.

Aan de achterkant is een draairem aangebracht. Tijdens het plaatsen of afnemen van een kist, moet deze op de rem staan.

© Loopkoets 2020 - Alle rechten voorbehouden