LOGO Loopkoets

15 jaar Loopkoets. Het creëren van een herinnering.

De tijd gaat hard. Loopkoets bestaat al weer 15 jaar. Er staan momenteel ruim 80 Loopkoetsen in Nederland, Belgie en Duitsland. Samen worden ze per jaar voor zo’n 14.000 uitvaarten gebruikt. En dat begon allemaal aan de keukentafel in Nieuwpoort in de Alblasserwaard. Het kleinste vestingstadje in het groene hart van van Nederland.

De Loopkoets heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Onze eerste Loopkoets had nog schijfremmen. Tientallen details zijn in de jaren geoptimaliseerd. We houden contact met vele Loopkoets gebruikers en de laatste jaren hebben we nauwelijks ontwerpaanpassingen hoeven maken.

In ons koetshuis hebben we 3 verdiepingen om voorraad te stallen. Die staat nu vol omdat we de hele maand Maart 15% korting geven op alle Loopkoetsen. Wij zijn er klaar voor. Het mooie weer komt er aan en dus wordt er meer gebruik gemaakt van de Loopkoets.

Door de warme reacties van iedereen, willen wij nog wel 15 jaar doorgaan.

We wensen alle Loopkoets eigenaars nog vele jaren succes met hun product om een Mooie, Stille, Waardige uitvaart te faciliteren.

Nieuws
© Loopkoets 2024 - Alle rechten voorbehouden