LOGO Loopkoets

16 Oktober 2023 en 143 serienummers verder

De vraag naar 2e hands Loopkoetsen neemt toe. Gebruikers hebben na duizenden uitvaarten interesse om hun Loopkoets te vervangen door een nieuwe. En dan komt er een interessante optie vrij. Een gebruikte Loopkoets … Wij waren echt de laatste die daar in 2005 aan dachten. Het is een compleet uit de hand gelopen hobby geworden om van een passende, mooie, stille oplossing voor het werk van mijn vrouw tot nu serieproductie te leveren.

Daar staan ze. Serienummer 7 en serienummer 150. 143 nummers verder. Trots? Ja, vooral op onze klanten die zo meegeholpen hebben de Loopkoets te maken tot wat het nu is. Bijzondere aandacht gaat dan uit naar Kees en Jeroen van Natuurbegraafplaats Heidepol (Arnhem). De passie van deze mensen om een mooie herinnering neer te zetten is enorm. Hun hulp is groot geweest bij het meedenken en uittesten van nieuwe aanpassingen. Ook zij zijn met hun 2e Loopkoets aan het werk. We hopen nog vaak een bijdrage te mogen leveren om een mooie herinnering neer te zetten.

Nieuws
© Loopkoets 2024 - Alle rechten voorbehouden